Slachtoffer (23) van straatroof gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 30 maart 2024, om 09:08 uur

TILBURG – Een 23-jarige Tilburger is zaterdagochtend vroeg beroofd op de Puccinistraat door mogelijk vijf mannen. Hij is ook mishandeld.

Op zaterdag 30 maart om 3.10 uur loopt het slachtoffer in de Puccinistraat als hij belaagd wordt door mogelijk vijf mannen. Eén van de mannen draagt een blauw trainingspak. Ze mishandelen het slachtoffer en beroven hem van zijn jas, zijn portemonnee en zijn mobieltje. Daarna rennen ze weg en stappen in een donkere auto met een Belgisch kenteken. Het slachtoffer blijft bewusteloos en bebloed achter.

Getuigen gezocht
De politie en ambulance worden gebeld. Het slachtoffer moet voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie start een onderzoek. De hulp van getuigen en/of camerabeelden zijn welkom in dit onderzoek.