Vrachtwagen geladen met tv’s raakt van de weg

Geplaatst op 29 maart 2024, om 16:15 uur

BERKEL-ENSCHOT – Op de A65 bij Berkel-Enschot is een vrachtwagen, geladen met televisies, vrijdagmiddag van de weg geraakt.

Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer en Rijkswaterstaat, zijn uitgerukt naar de locatie. Als gevolg hiervan is de toegangsweg naar de A58 richting Eindhoven tijdelijk gesloten, meldt het Brabants Dagblad. Het ongeval gebeurde nabij knooppunt De Baars, waar de vrachtwagen tijdens het nemen van de afrit naar de A58 richting Eindhoven van de weg raakte, vermoedelijk doordat de bestuurder de controle over het voertuig verloor. Het voertuig heeft een lantaarnpaal omvergereden en is vervolgens dwars in de berm beland, vlak naast een sloot.

Rijkswaterstaat en de brandweer zijn ter plaatse gekomen en hebben de afrit afgezet. Er is een bergingsvoertuig onderweg om de vrachtwagen te bergen.

De bestuurder van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven.

Foto’s: Toby de Kort