Drie mannen opgepakt die verdacht worden van drugshandel

Geplaatst op 25 maart 2024, om 15:21 uur

WEST BRABANT – Vanmorgen zijn drie mannen aangehouden die verdacht worden van de handel in hard- en softdrugs. Het gaat om een 23-jarige man uit Hoogerheide, een 26-jarige Roosendaler en een 30-jarige inwoner van Bergen op Zoom.

De politie kreeg de afgelopen maanden signalen dat een groepering in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal zich bezig zou houden met de handel in hard- en softdrugs. Tijdens het onderzoek kregen de rechercheurs zicht op enkele mannen die kennelijk daarbij betrokken waren.

Door de speurders zijn enkele drugsdeals waargenomen. In opdracht van de officier van justitie zijn vanmorgen, maandag 25 maart 2024 omstreeks 06.00 uur, in verband met dit onderzoek drie arrestaties verricht.

Doorzoekingen
Ook zijn drie huizen en een chalet onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. Daarbij zijn onder meer ruim 700 gram aan gedroogde henneptoppen, circa 1700 euro aan contant geld, een gestolen motorfiets, diverse mobiele telefoons en twee voor afdreiging geschikte speelgoedwapens in beslag genomen.