Auto en lijnbus komen met elkaar in botsing

Geplaatst op 8 november 2022, om 21:26 uur

KAATSHEUVEL – Op de Europalaan met de Heikant in Kaatsheuvel zijn vrijdagmiddag een auto en een lijnbus met elkaar in botsing gekomen.

Omstreeks 17:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeluk. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Omstanders verleende eerste hulp aan de oudere vrouw. De buschauffeuse kwam met de schrik vrij. De klap is wel flink geweest. Ook de lijnbus raakte beschadigd. Gezien het tijdstip ontstond er enige oponthoud Kaatsheuvel in. Het ongeval gebeurde precies bij het busstation van de Efteling. Het verkeer werd geregeld door verkeersregelaars. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto FPMB / Erik Haverhals

Reacties