Personenauto op zijn kant na uitwijken voor dier - 112Brabant

Personenauto op zijn kant na uitwijken voor dier

Geplaatst op 8 november 2022, om 18:02 uur

OIRSCHOT – Dinsdagmiddag omstreeks 15:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Eindhovensedijk in Oirschot. Een automobilist zou mogelijk een dier hebben zien oversteken, en deze willen ontwijken.

Tijdens deze uitwijkpoging is de auto van de weg geraakt en op zijn zij in de berm terecht gekomen. Politie, ambulance en de first Responder van de brandweer kwamen ter plaatse. De automobilist is ter plaatse nagekeken, maar hoefde na deze controle niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal het voertuig afvoeren.

Foto’s: Remco Rooijakkers

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter


Reacties