Fietsster raakt gewond bij ongeval in Bergen op Zoom

Geplaatst op 8 november 2022, om 21:03 uur

BERGEN OP ZOOM – Een fietsster is dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt na een botsing met een auto op de Florastraat in kruising met de Tuinderspad in Bergen op Zoom.

Ambulancemedewerkers hebben de fietsster overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Agenten hebben het rijbewijs van de automobiliste ingevorderd, waarom haar rijbewijs is ingevorderd is onbekend. Mogelijk heeft de fietsster bij het ongeval haar been gebroken, zo schrijft de wijkagent op social media. Toen agenten de vrouw vertelde dat haar rijbewijs ingevorderd zou worden is ze onwel geworden. Hierop hebben ambulancemedewerkers ook haar onderzocht. Uiteindelijk hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis en is ze overgebracht naar het politiebureau.

Van enkele getuigen is een verklaring opgenomen.

Foto: Venema Media


Reacties