Twee geparkeerde auto’s door brand verwoest

Geplaatst op 8 juli 2024, om 07:09 uur

ROSMALEN – In de nacht van zondag op maandag zijn in Rosmalen twee auto’s in vlammen opgegaan en raakte een derde auto beschadigd. Dit gebeurde rond 02:10 uur aan de Burgemeester Molenaarshoeven in Rosmalen.

Bij aankomst van de brandweer stonden twee voertuigen aan de voorzijde volledig in brand. Hoewel de brandweer de voertuigen snel kon blussen, gingen de auto’s verloren. Ondanks het late uur trok de brand veel bekijks. Een derde auto, die naast de brandende voertuigen geparkeerd stond, liep door de hitte aanzienlijke schade op.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie onderzoekt de zaak. Een bergingsbedrijf zal worden ingeschakeld om de uitgebrande voertuigen af te voeren.

Foto’s: Bart Meesters