Vrouw (38) neergestoken in Uden, vader (59) opgepakt

Geplaatst op 11 juni 2024, om 18:59 uur

UDEN – Dinsdagmiddag is een 38-jarige vrouw uit Uden neergestoken aan de Kazernestraat in haar woonplaats. De politie heeft een 59-jarige verdachte uit Erp opgepakt, haar vader, met wie ze volgens buurtbewoners op straat ruzie had. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De steekpartij vond plaats rond tien voor twee, niet ver van het centrum van Uden.

Verschillende hulpdiensten zijn dinsdagmiddag aanwezig in de Kazernestraat, waar de politie onderzoek verricht. De straat is afgezet. Getuigen die de steekpartij vanuit hun appartement zagen, meldden dat het om een oudere man op een fiets ging die een vleesmes in zijn hand had. “Hij schreeuwde tegen een jongere vrouw en heeft haar neergestoken. Daarna heeft hij met het mes in zijn hand gewacht op de politie,” vertelt een getuige aan Omroep Brabant.

Forensische specialisten van de politie doen nader onderzoek en agenten spreken met getuigen. Aan de overkant van de straat werd vermoedelijk door familieleden naar de man geschreeuwd.