Familie verdacht van drugshandel en witwassen

Geplaatst op 10 juni 2024, om 22:41 uur

BRABANT – Meerdere leden van één familie zijn vanmorgen aangehouden verdacht van de handel in drugs dan wel witwassen.

Vanuit informatie die de politie heeft vergaard bij het blootleggen van de gesprekken tussen criminelen in 2021 en 2022 kwam naar voren dat meerdere leden van deze familie zich schuldig zouden maken aan de handel in drugs dan wel witwassen. Er is een onderzoek gestart waarbij voldoende verdenkingen zijn gerezen om te proberen deze vijf mensen op maandag 10 juni 2024 in alle vroegte aan te houden.

Aanhoudingen
In vier gevallen is dat ook gelukt. Het gaat om een man (39) uit Eindhoven, een man (67) en een vrouw (65) uit Breda en een vrouw (36) uit Hoogstraten(B). De vijfde verdachte is (nog) niet aangehouden. De woningen van de verdachten en enkele andere panden zijn doorzocht. De verdachten zijn aan het bureau ingesloten.