Wasdroger vliegt in brand op zolder van woning

Geplaatst op 7 juni 2024, om 16:14 uur

EINDHOVEN – In Eindhoven is vanmiddag een droger in brand gevlogen op een zolder van een woning aan het Titanpad. De zolder vulde zich al snel met zwarte rook, deze kwam door het dakraam naar buiten.

Binnen no time stond de straat vol met politiewagens, brandweerwagens, en een ambulance. Snelle inzet van de brandweer en een hoogwerker wist erger te voorkomen, naast flinke roet en waterschade op de zolder en de 1e etage kon de zolder worden behouden.

Het gezin dat in de woning verbleef wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen. De betrokkenen zijn in een ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis, een klein kind dat ook in de woning was kreeg van de hulpdiensten een trauma beertje om van de schrik te bekomen.

De straat stond door alle sirenes en de zwarte rookpluim boven de wijk vol met omstanders die een kijkje.