Politie zoekt winkeldief die in bouwmarkt zijn slag slaat

Geplaatst op 21 maart 2024, om 08:09 uur

HELMOND – Op dinsdag 6 februari 2024, omstreeks 13.40 uur, bezocht de man een bouwmarkt gelegen aan de Vossenbeemd in Helmond. Op camerabeelden is te zien dat de man rondloopt in de bouwmarkt. Wanneer de man zijn kans ziet, kijkt hij goed om zich heen en verstopt hij enkele producten onder zijn kleding.

De man rekent vervolgens bij de kassa een product af, terwijl op dat moment de andere producten onder zijn kleding verstopt zitten. Niet veel later verlaat de man de winkel zonder te betalen voor de producten die onder zijn kleding verstopt zaten.

De politie is op zoek naar de identiteit van deze man. Herken jij jezelf op de camerabeelden? Voorkom dan dat de politie de camerabeelden gaan tonen en meld je zo snel mogelijk!

Opvallend detail is dat de man die bewuste dag een fluoriderende oranje werkjas droeg. Dit zou moeten opvallen. Tippen kan via 0900-8844. Liever anoniem? Meld Misdaad anoniem: 0800-7000.