Automobilist rijdt dwars door hekwerk en raakt gewond

Geplaatst op 21 maart 2024, om 10:45 uur

HELVOIRT – Een auto is donderdagochtend van de weg geraakt en door een hek van een dierenweitje gereden.

De auto kwam vanuit de richting van Vlijmen en raakte op de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt van de weg. Nadat de auto door de omheining van een dierweitje was gereden en enkele tientallen meters door het weitje had afgelegd, kwam de bestuurder aan de andere kant van de wei tegen het hekwerk aan de Cromvoirtseweg tot stilstand. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is de oorzaak van het ongeval een medische reden. De auto werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. De eigenaar van het dierenweitje is in kennis gesteld en gaat zorgen dat het hek zo snel mogelijk gemaakt word zodat de dieren niet ontsnappen.