Automobilist rijdt boom uit de grond

Geplaatst op 1 februari 2024, om 07:46 uur

OSS – Een automobilist is woensdagavond na een opmerkelijke rit gecrasht op de Looveltlaan in de wijk Osse wijk Ussen.

De man zou rond 18.30 uur ter hoogte van de sporthal Ussenstelt over het fietspad zijn gereden en een boom omver hebben gereden waarna zowel de boom als de auto aan de andere kant van de weg tegen een bushalte terechtkwamen. Omdat er daarna rook onder de motorkap van de auto vandaan kwam en er een duidelijke schroeilucht was te ruiken werd uit voorzorg ook de brandweer opgeroepen. Die bleek al snel niet te hoeven blussen maar kon wel assisteren met het loskoppelen van de accu en het klein zagen van de omver gereden boom.

De automobilist raakte bij de crash niet gewond. Bij hem is een alcohol- en drugstest afgenomen. De uitkomst daarvan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Gabor Heeres

Reacties