Auto gaat in vlammen op na vermoedelijk brandstichting

Geplaatst op 31 januari 2023, om 09:16 uur

HELVOIRT – Aan de Margriet in Helvoirt is maandagavond een personenauto in vlammen op gegaan. De auto stond ter hoogte van de brug over het Drongels Kanaal in Helvoirt.

De brand brak rond 23.30 uit. Bij aankomst stond het voertuig volledig in brand. De Vlijmense brandweer had de brand snel onder controle. Van het voertuig een Volkswagen Tiguan bleef door de brand weinig over.

Vermoedelijk gaat het om een gestolen voertuig. Ten tijde van de melding van de brand was er verder niemand bij het voertuig aanwezig. De politie heeft de brand in onderzoek. De brandweer heeft de brand geblust. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

Foto’s: Bart Meesters
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties