Auto belandt ondersteboven in sloot, inzittenden komen met de schrik vrij

Geplaatst op 30 januari 2023, om 09:15 uur

HAAREN – Een auto is zondagavond op zijn kop in een sloot te recht gekomen, dat gebeurde aan het Holleneind in Haaren.

Rond vijf voor half twaalf kregen brandweer, politie en ambulancedienst de melding van het ongeval. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Een auto die vanuit de richting van Oisterwijk kwam raakte van de weg, raakte een put van een water gemaal en kwam vervolgens op zijn kop in de sloot te recht. De drie inzittende van het voertuig wisten allen zelf het voertuig te verlaten en werden ter plaatse door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken. Alle inzittende kwamen er zonder verwondingen van af.

De bestuurder werd na de controle van de ambulancedienst aangehouden door de politie en overgebracht naar het bureau, voor het rijden voor het rijden onder invloed. De inzittende van het voertuig verklaarde na verluid tegenover de politie dat ze zouden hebben moeten uitwijken voor een tegemoetkomende tractor.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het voertuig uit de sloot te halen. Een gealarmeerde traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Foto’s: Meesters Multi Media


Reacties