Automobilist laat flinke ravage achter en wordt gearresteerd

Geplaatst op 27 juli 2022 14:30 uur | Laatst bijgewerkt op 27 juli 2022 14:44

BERGEN OP ZOOM –  Een bestuurder heeft woensdagmiddag een flinke ravage aangericht op de Zandstraat in Bergen op Zoom. Na het ongeval is de dader gevlucht, agenten konden na een korte achtervolging de man in de buurt aanhouden.

Hij bleek gewond te zijn geraakt, is onderzocht door de ambulance en overgebracht naar het Bravis ziekenhuis. Twee geparkeerde auto’s liepen bij het ongeval flinke schade op. Agenten doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De man crashte nabij de kruising met de Noordzijde Zoom op twee geparkeerde auto’s. Volgens meerdere getuigen zou de bestuurder als een gek door de straat zijn gereden, de stoeprand hebben geraakt om vervolgens op de geparkeerde auto’s te knallen.

Door de politie is een bergingsbedrijf ingeschakeld om alle drie de auto’s af te voeren. Twee van de auto’s zijn talloos geraakt bij het ongeval.

Foto’s : Venema Media

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

 

Reacties