Schietende straatrover aangehouden in Tilburg

Geplaatst op 17 juli 2022 13:21 uur | Laatst bijgewerkt op 17 juli 2022 13:21

TILBURG – De politie in Tilburg heeft in de nacht van zaterdag op zondag de man aanhouden die ervan wordt verdacht de nacht ervoor schietend door het centrum van Tilburg te hebben gelopen. Daarbij beroofde hij ook twee jongemannen van een telefoon.

Medewerkers van het Cameratoezicht in Tilburg zien afgelopen nacht dat een man rondhangt bij een horecazaak aan de Besterdring in Tilburg. Zij herkennen hem als de dader van de straatroof van een nacht daarvoor. Direct gaat er een eenheid naar de locatie en zij kunnen de verdachte, een 28-jarige Tilburger, klemrijden en aanhouden. Bij een doorzoeking in zijn woning vinden ze even later twee imitatie wapens, waaronder het alarmpistool waarmee de man de nacht ervoor de schoten loste.

Ook wordt de gestolen telefoon gevonden. De man is aangehouden en ingesloten, zo meldt de politie.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties