Man neergestoken in park in Tilburg

Geplaatst op 14 juli 2022 07:16 uur | Laatst bijgewerkt op 14 juli 2022 07:16

TILBURG – In de nacht van woensdag op donderdag is een man neergestoken in het Wilhelminapark in Tilburg. Getuige hoorde een man schreeuwen en waarschuwde de hulpdiensten.

Politie, ambulance’s en een traumahelikopter rukten rond 01:00 uur uit. Ter plaatse heeft de ambulancedienst besloten, gezien de ernst van de verwondingen, zeer snel naar het ziekenhuis te rijden en niet op de helikopter te wachten.

De politie heeft onderzoek gedaan in het park. Ook een hondengeleider heeft met zijn hond gezocht naar mogelijke sporen. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden. De politie vraagt getuige zich te melden. Mocht men camerabeelden hebben van het incident, wordt men verzocht deze te delen met de politie.

foto’s: Toby de Kort

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

 

Reacties