Hardloopster belaagd en loopt zwaar letsel op

Geplaatst op 14 juli 2022 08:23 uur | Laatst bijgewerkt op 14 juli 2022 08:24

UDENHOUT – Afgelopen dinsdag heeft er op het Kuilpad in Udenhout een mishandeling en openlijke geweldpleging plaats gevonden, zo laat de politie op Facebook weten. Het slachtoffer heeft zwaar letsel opgelopen.

Het gebeurde omstreeks 20.15 uur, zo vertelt de politie. Het slachtoffer was aan het hardlopen en zag vier jongens op een bankje zitten. Deze jongens hebben haar uiteindelijk belaagd waarna het slachtoffer zwaar letsel heeft opgelopen. Deze jongens waren tussen de 15 en de 18 jaar oud. Opmerkelijk is dat een van de jongens zijn arm in het gips had voorzien van een legerprint.

Mocht u informatie hebben kunt u contact opnemen met 0900-8844, zo laat de politie weten. Wilt u liever anoniem blijven bel dan naar 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties