Vrouw (18) valt uit rijdende auto en raakt ernstig gewond, politie doet onderzoek

Geplaatst op 7 juli 2024, om 11:03 uur

BREDA – Zondagochtend vroeg is een 18-jarige vrouw uit Dordrecht ernstig gewond geraakt nadat ze uit een rijdende auto viel op de Westerparklaan in Breda. Het incident gebeurde rond 4.20 uur, terwijl ze in een auto zat met een 28-jarige bestuurder en een 22-jarige medepassagier. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het incident is nog niet bekend en de politie is een onderzoek gestart. De twee mannen, ook afkomstig uit Dordrecht, hebben een verklaring afgelegd bij de toegesnelde agenten. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept voor verder onderzoek. Een traumahelikopter landde in de groenstrook van de Westerparklaan en de straat was tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Perry Roovers