Scooterrijder botst tegen zijkant van auto en raakt gewond

Geplaatst op 6 juli 2024, om 08:38 uur

BOXMEER – Vrijdagavond rond half twaalf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Spoorstraat in Boxmeer.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een auto en een scooter. De auto reed op de Rembrandt van Rijnstraat en de scooter op de Spoorstraat. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de stoplichten. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden was de kruising tijdelijk afgesloten. De scooter is in beslag genomen en de auto werd door een bergingsbedrijf afgesleept. De scooterrijder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De bestuurder van de auto is met de politie meegegaan.

Foto’s: SK-Media