Automobilist gewond na botsing tegen boom

Geplaatst op 4 juli 2024, om 14:30 uur

DEN BOSCH – Donderdagochtend rond half twaalf is een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen aan de Deutersestraat in Den Bosch, op de grens tussen Cromvoirt en Den Bosch. De bestuurster, die vanuit de richting van Cromvoirt kwam, verloor de controle net na een bocht en botste aan de rechterzijde van de weg tegen een boom.

De vrouw werd ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis en liep slechts lichte verwondingen op. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De oorzaak van het ongeval zou mogelijk een dier zijn geweest dat plotseling de weg overstak, waardoor de bestuurster moest uitwijken.

Foto’s Bart Meesters