Auto belandt op z’n kop in sloot, trauma helikopter landt op snelweg

Geplaatst op 15 april 2024, om 07:40 uur

SCHAIJK – Bij een ernstig ongeval op de A50 tussen Ravenstein en Oss is in de nacht van zondag op maandag een gewonde gevallen.

Een auto raakte rond 1.40 uur ter hoogte van Schaijk van de weg, sloeg over de kop en kwam ondersteboven in een sloot terecht. Het voertuig raakte zwaar ebschadigd. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde op de snelweg waardoor die enige tijd volledig afgesloten moest worden voor het verkeer.

Eén gewonde is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hulpverleners hebben in de buurt van de gecrashte auto nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar die werden niet meer aangetroffen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto’s: Gabor Heeres