Man (25) uit Bergen op Zoom gewond na botsing tegen boom, bestuurder overleden

Geplaatst op 1 april 2024, om 08:53 uur

ZANDHUIZEN – In de nacht van zondag op maandag heeft een tragisch verkeersongeval nabij Zandhuizen (Friesland) het leven geëist van een 27-jarige inwoner van Beilen. Zijn voertuig botste rond 02:30 uur tegen een boom aan de Bekhofweg, om vervolgens enkele meters verder tot stilstand te komen. Ondanks onmiddellijke reanimatiepogingen overleed de bestuurder ter plaatse. De politie verklaarde dat verdere medische assistentie niet afdoende was.

Een 25-jarige bijrijder uit Bergen op Zoom is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval liet een enorme ravage achter; de auto was volledig vernield, met het motorblok en andere onderdelen verspreid over het wegdek, en de boom brak af.

De exacte toedracht van het ongeluk is nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart. De locatie van het ongeval is inmiddels weer toegankelijk voor verkeer.