Auto’s crashen na politieachtervolging, brandweer takelt auto uit sloot

Geplaatst op 1 april 2024, om 05:52 uur

DONGEN – Tijdens een politieachtervolging van twee auto’s zijn beide bestuurders op de rotonde van de Vierbundersweg in Dongen de macht over het stuur verloren.

Een van de auto’s kwam op z’n kop in een sloot terecht en de andere auto eindigde tientallen meters verderop in de berm. De politie wist al snel één verdachte aangehouden, deze raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer takelde de auto uit de sloot om te kijken of er nog iemand onder lag. Dit bleek niet het geval.

Een onbekend aantal verdachten is gevlucht. Waarom ze er vandoor gingen wordt onderzocht. Mogelijk is er sprake van diefstal van een van de auto’s, of beide. Tijdens de inzet van de hulpdiensten was de weg afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Jeroen Stuve