Felle brand verwoest geparkeerde auto

Geplaatst op 22 maart 2024, om 07:45 uur

VEGHEL – De brandweer werd in de nacht van donderdag op vrijdag rond 3.45 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Donauring in Veghel.

Bij aankomst van de spuitgasten was het vuur al overgeslagen naar een schutting, men kon voorkomen dat ook een overkapping in vlammen op ging. Er werd opgeschaald naar middelbrand, de brandweer zette twee blusvoeruigen in. De auto stond geparkeerd op een binnenplaats aan de achterzijde van woningen.

Brandweerlieden controleerde aangrenzende woningen en hebben korte tijd nog een garage geventileerd met een overdrukventilator. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, de politie onderzoekt de zaak en hoorde onder andere meerdere bewoners.

Foto’s: Sander van Gils

Voor het laatste nieuws uit Brabant kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram