Huis beschoten: kogelinslagen in raam, drie arrestaties verricht

Geplaatst op 3 februari 2024, om 09:53 uur

BOXTEL – In de nacht van vrijdag op zaterdaf werd een woning in de Poolsestraat in Boxtel het doelwit van een schietincident. Rond drie uur ’s nachts werden meerdere schoten afgevuurd, waarbij duidelijke kogelinslagen in een van de ramen zichtbaar waren. Als gevolg hiervan zijn drie mannen gearresteerd.

De politie heeft bevestigd dat er bij deze gewelddadige gebeurtenis geen gewonden zijn gevallen.

De arrestaties van de verdachten vonden plaats in een voertuig, hoewel de exacte locatie van deze actie niet is vrijgegeven.

Momenteel is er een onderzoek gaande naar de toedracht van het schietincident. Als onderdeel van het onderzoek werd de Poolsestraat over een lengte van acht woningen tijdelijk afgezet. Politieagenten waren op de locatie aanwezig om naar kogelhulzen te zoeken.

Foto’s: Sander van Gils

Reacties