Automobiliste raakt ernstig gewond bij botsing, politie zoekt belangrijke getuige

Geplaatst op 19 november 2023, om 20:42 uur

DORST – Een vrouwelijke bestuurder is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de N282 in Dorst. Ze verloor de controle over haar voertuig en kwam met een hevige klap tot stilstand tegen een boom. Ze is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval vond plaats rond 18.30 uur op de provinciale weg, waarbij de vrouw bekneld raakte in haar auto. Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen ter plaatse voor assistentie.

De brandweer heeft de vrouw bevrijd uit haar auto, waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Vanwege het ongeval is de weg tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

Oproep aan getuige
De oorzaak van het ongeval, waarbij de automobiliste de macht over het stuur verloor, is momenteel nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart en roept een specifieke getuige op om zich te melden. Het betreft een vrouw die met één of meerdere kinderen was en die de plaats van het ongeval moest verlaten voordat zij een verklaring kon afleggen. Deze getuige wordt verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Jeroen Stuve