Weer een autobrand in Helmond

Geplaatst op 3 juni 2023, om 02:59 uur

HELMOND – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 0.50 uur, werd de brandweer van Helmond opgeroepen voor een autobrand aan de Eymerickhof in Helmond. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de vlammen al zichtbaar uit de geparkeerde auto.

Tijdens de brand, vermoedelijk veroorzaakt door kortsluiting, is de auto uit zichzelf gaan rijden terwijl hij in de versnelling stond en uiteindelijk tegen een boompje tot stilstand gekomen. De auto bevond zich op een parkeerplaats achter omliggende woningen.

De exacte oorzaak van de brand is onbekend en de politie onderzoekt of er getuigen zijn of camerabeelden beschikbaar zijn. De auto kan als verloren worden beschouwd. Buurtbewoners hoorden een knal en ontdekten vervolgens de brand. Het aantal autobranden in Helmond lijkt de laatste tijd toe te nemen.

Foto’s: Harrie Grijseels

facebook“instagram”/

Reacties