Zeven voertuigen betrokken bij kettingbotsting

Geplaatst op 1 juni 2023, om 16:37 uur

GELDROP – Op de A67 bij de oprit Geldrop in de richting van Eindhoven heeft donderdagmiddag een kettingbotsing plaatsgevonden. Zeven voertuigen raakten bij het ongeluk betrokken.

Rond 15:20 uur kwam de melding van het ongeluk binnen, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke vond door onbekende oorzaak een kettingbotsing plaats tussen zeven voertuigen, vier daarvan raakten zo dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Meerdere personen zijn door de ambulancedienst nagekeken op verwondingen, maar niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis. In een van de voertuigen was een kind aanwezig en heeft van de politie een troostbeertje gekregen.

Foto’s: Dave Hendriks