Fietser gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 27 mei 2023, om 20:14 uur

SPRANG-CAPELLE – Zaterdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Heistraat in Sprang-Capelle, waarbij een fietser is aangereden door een auto. De fietser is vol op de voorruit van de auto geklapt. Direct na het incident werd het personeel van de ambulance opgeroepen en ter plaatse gestuurd om de fietser te onderzoeken. Gelukkig bleek de fietser na de medische controle niet ernstig gewond en hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de fietser meegenomen naar het bureau voor een alcoholtest.

De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Het is van groot belang dat de politie een grondig onderzoek uitvoert om de omstandigheden van het incident te achterhalen en de verantwoordelijkheden vast te stellen.

foto FPMB