Auto raakt van de weg en komt in sloot terecht

Geplaatst op 27 mei 2023, om 09:10 uur

OISTERWIJK – In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de N65 ter hoogte van Oisterwijk een auto van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen.

Rond 03:30 uur vond het ongeluk plaats. De automobilist, die vanaf Den Bosch richting Tilburg reed, raakte door onbekende oorzaak van de weg. Hierbij schoot hij met zijn auto over het naastgelegen fietspad en kwam in de sloot terecht. Twee fietsers, die op dat moment langs de N65 reden, verleende eerste hulp.

De bestuurder kon zelf uit de auto klimmen, maar had wel een nat pak. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. De man is ter plaatse behandeld door ambulance personeel. Een berger takelde de auto uit de sloot. De politie onderzoekt de oorzaak.

Foto’s: Rico Vogels