Bestelbus brand volledig uit: A67 volledig dicht

Geplaatst op 24 mei 2023, om 10:50 uur

GELDROP – Woensdagochtend ontstond er rond 07:30 uur een brand in een bestelbus op de A67 bij Geldrop. Als gevolg hiervan werd de snelweg van Eindhoven naar Venlo in beide richtingen gedurende een uur afgesloten. Iets voor negen uur gold de afsluiting alleen nog voor de rechterrijstrook in de richting van Eindhoven, maar kort daarna was de weg volledig weer open.

De chauffeur van de bestelbus wist op tijd uit het voertuig te komen, maar volgens omstanders werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er is geen informatie bekend over de ernst van zijn verwondingen.

Volgens getuigen betrof het een busje van een dakdekkersbedrijf dat in brand vloog. Er zouden gasflessen aanwezig zijn geweest, wat de reden was voor de afsluiting van de snelweg in beide richtingen.

Foto’s: Dave Hendriks