Ernstig ongeval op de A58, twee mensen gewond - 112Brabant

Ernstig ongeval op de A58, twee mensen gewond

Geplaatst op 14 mei 2023, om 00:52 uur

ETTEN LEUR – Op de A58 bij Etten-Leur heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij twee bestuurders gewond raakten. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Door het ongeval was er een flinke verkeersoverlast ontstaan voor weggebruikers die richting Roosendaal moesten. De linkerrijstrook van de A58 was afgesloten tot diep in de nacht. Verkeer werd geadviseerd om om te rijden via de A16.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan de slachtoffers. Beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hun toestand is niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden.

Reacties