Twee gewonden bij kop-staart botsing - 112Brabant

Twee gewonden bij kop-staart botsing

Geplaatst op 13 mei 2023, om 10:43 uur

TILBURG – Op de Bredaseweg met de Bleukweg in Tilburg heeft zaterdagmorgen een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakten twee auto’s flink beschadigd. Twee bestuursters zijn beiden met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer werd opgeroepen voor assistentie. Een deel van de Bredaseweg was afgesloten vanwege de brokstukken op de weg.

Het ongeval vond plaats in de ochtend van vandaag. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval is en wie de schuldige partij is. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De twee bestuursters zijn beiden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen zijn.

Vanwege de aanrijding was een deel van de Bredaseweg afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. De brandweer was ter plaatse om assistentie te verlenen en de weg schoon te maken. Er lag veel brokstukken op de weg als gevolg van de aanrijding. De weg was na enige tijd weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Toby de Kort
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en TwitterReacties