Automobilist crasht tegen boom en raakt ernstig gewond

Geplaatst op 25 maart 2023, om 08:34 uur

ULICOTEN – Op de Dorpstraat in het Brabantse Ulicoten heeft zich op vrijdagavond rond middernacht een ernstig verkeersongeval voorgedaan.

Een automobilist verloor de controle over het stuur en raakte betrokken bij een botsing met een boom langs de weg. Als gevolg van de impact van de botsing werd het motorblok van de auto uit het voertuig geslingerd. De bestuurder raakte hierbij bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd worden. Het duurde ruim een half uur voordat het slachtoffer bevrijd kon worden.

Om het slachtoffer zo snel mogelijk te kunnen helpen, werd een trauma team ingeschakeld. Het team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen bij de reddingsoperatie.

Als gevolg van het ongeval werd de weg volledig afgesloten voor alle verkeer. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval en zal onderzoeken of er nog andere voertuigen betrokken waren bij het ongeval. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Foto’s: Jeroen Stuve

Reacties