Bestelbus raakt te water bij ongeval

Geplaatst op 24 maart 2023, om 10:41 uur

TERHEIJDEN – In de nacht van donderdag op vrijdag kwam er een melding binnen van een persoon te water aan de Bredeweg in Terheijden. Niet veel later volgde er nog een melding van een voertuig dat in het water was beland.

Het bleek te gaan om een bestelbus die zoek was geraakt nadat de bestuurder de controle over het voertuig verloor. De persoon uit het voertuig was al veilig aan de kant. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en er werd direct gestart met de zoektocht naar de bestelbus. Duikers van de brandweer hebben geruime tijd gezocht voordat ze het voertuig uiteindelijk aantroffen in het water. Het bergen van het voertuig zal in de loop van vrijdag plaatsvinden door een berger.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd waardoor de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor.

Foto’s: Perry Roovers