Slachtoffer vechtpartij Eindhoven nog niet aanspreekbaar

Geplaatst op 1 maart 2023, om 18:00 uur

EINDHOVEN – Het slachtoffer van een vechtpartij van afgelopen weekend in Eindhoven is nog niet aanspreekbaar. De vier opgepakte verdachten van 20, 27, 30 en 36 jaar oud zijn woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch. Die bepaalde dat de mannen veertien dagen langer in voorarrest blijven.

Het Openbaar Ministerie maakte na afloop van de voorgeleiding meer bekend over de vechtpartij. Volgens het OM hebben de vier verdachten het slachtoffer, terwijl hij op de grond lag, geschopt en geslagen. De man deed op dat moment niets en bleef uiteindelijk roerloos liggen. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis en is niet aanspreekbaar.

De vechtpartij was in de nacht van zaterdag op zondag. Rond 04.00 uur was er een confrontatie tussen twee groepen op de Grote Berg in de wijk De Bergen

Reacties