Brand op bedrijventerrein zorgt voor flinke schade

Geplaatst op 1 maart 2023, om 17:23 uur

SON – Op woensdagmiddag heeft er een brand gewoed in de Kwantum op het bedrijventerrein Ekkersrijt in Son. Als gevolg hiervan zijn meerdere bedrijven ontruimd en hebben de panden enorme schade opgelopen. De rook heeft zich verspreid door het hele gebouw, waar ook andere ondernemingen in gevestigd zijn. De brand is ontstaan in een papiercontainer, maar hoe dit precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

De brandweer heeft direct opgeschaald, omdat er behoefte was aan een extra ventilator om de gebouwen door te luchten Het is nog niet duidelijk hoe groot de schade precies is, maar het is wel duidelijk dat de panden flinke schade hebben opgelopen.

Er waren geen gewonden gevallen bij de brand. Wel zijn meerdere bedrijven ontruimd en hebben medewerkers en klanten de panden zo snel mogelijk verlaten.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties