Auto gelanceerd door beweegbaar obstakel in de weg: inzittende aangehouden

Geplaatst op 25 januari 2023, om 22:30 uur

DEN BOSCH – Woensdagmiddag vond er op de Oude Gestelseweg in Den Bosch een eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij een auto gelanceerd werd. Één inzittende is aangehouden.

Het ongeval gebeurde rond 16:40 uur. Een personenauto met meerdere inzittende werd gelanceerd door een beweegbaar wegobstakel en kwam op zijn zijkant tot stilstand. Er raakte niemand gewond, wel werden de inzittende door de ambulancedienst gecontroleerd. Één van de inzittenden, vermoedelijk de bestuurder, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Waarom deze persoon is aangehouden, is niet bekend.

De politie zocht naar iets in de sloot, gezien de inzittende vermoedelijk nog snel iets hadden weggegooid. Wat dit geweest moet zijn, is niet bekend. Camerabeelden worden teruggekeken. De politie verricht verder onderzoek.

Reacties