Drie ambulances aanwezig voor botsing tussen auto en tractor

Geplaatst op 3 november 2022, om 13:48 uur

TILBURG – Aan het einde van de ochtend zijn een tractor en een auto met elkaar in botsing geraakt op de kruising van Vlashoflaan en Zuiderkruisweg.

Door onbekende oorzaak botste de twee tegen elkaar. Drie ambulances en diverse politiewagens kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel maar bleek niet gewond. De schade was groot aan beide voertuigen. De tractor kon niet meer rijden en is daarom door een graafmachine de berm in getrokken om het verkeer er langs te laten gaan.

De auto is door een berger opgehaald. Het kruispunt is afgesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s : Toby de kort

facebook“instagram”/

 

Reacties