Auto belandt via busbaan, fietspad, parkeervak, grasveld, sloot, en stoep in voortuin

Geplaatst op 24 oktober 2022, om 17:30 uur

NUENEN – Op de Europalaan in Nuenen is een auto maandagmiddag van de weg geraakt en in een voortuin van een woning tot stilstand gekomen.

De auto reed op de Europalaan richting Nuenen toen deze ineens rechts af de busbaan op reed, daarna reed de auto over een groenstrook, ramde daar een boom en stak daarna een fietspad over. Vervolgens ramde het voertuig twee geparkeerde auto’s in parkeervakken. De auto stak een grasveld van tien meter over., vloog nog over een slootje om vervolgens via een voetpad in een voortuin tot stilstand te komen.

Hoe dit allemaal kon gebeuren is niet helder. Mogelijk is de bestuurster op leeftijd de macht over het stuur verloren door een onwel wording.

De vrouw is door ambulance personeel nagekeken. In de voortuin van de woning aan de Ligtsedreef stond een grote bloembak, de bloembak raakte na de klap net niet de gevel van de woning, hierdoor valt de schade gelukkig nog mee.

Foto’s: Emergency Response Photographer

facebook“instagram”/

Reacties