Bestuurder onder invloed veroorzaakt ongeval

Geplaatst op 23 oktober 2022, om 07:16 uur

HELVOIRT – Een bestuurder die onder invloed van alcohol was heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ongeval veroorzaakt op de N65 ter hoogte van Helvoirt.

Het ongeval gebeurde rond 1.15 uur van Den Bosch richting Tilburg ter hoogte van de Dijk in Helvoirt. De bestuurder van een witte auto keerde bij een van de doorsteken op de N65 toen hij van met volle snelheid van achter werd geramd door een andere auto.

Door de aanrijding liepen beide voertuigen forse schade op. In de auto het witte voertuig van achter ramde zaten meerdere buitenlandse personen. Na het ongeval kwamen politie en ambulance ter plaatse. Alle personen werden door de ambulancedienst nagekeken en ter plaatse behandeld.

Agenten die ter plaatse kwamen roken bij aankomst een sterke drank lucht. Een blaastest wees uit dat de bestuurder van het voertuig wat het andere voertuig van achter ramde onder invloed was van alcohol. Deze bestuurder werd dan ook aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Foto’s: Bart Meesters