Vrijwilligers CPV zoeken donderdag verder naar Hebe en Sanne

Geplaatst op 19 oktober 2022, om 21:00 uur

DRUNEN – Vrijwilligers van het Coördinatie Platform Vermissing (CPV), die helpen bij de zoektocht naar de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26), gaan donderdag verder met zoeken. Een woordvoerder laat weten dat er nog enkele mensen met honden op pad zijn, die moeten zich nog afmelden. Verder zijn de vrijwilligers de zoektocht aan het afbreken omdat het buiten donker is geworden.

“In totaal hebben iets meer dan tweehonderd mensen gezocht”, aldus de woordvoerder van de vrijwilligersgroep uit Urk. “Het is goed verlopen, maar helaas hebben we nog niets gevonden.” In welke zoekgebieden donderdag verder wordt gezocht, is nog niet bekend. Volgens de woordvoerder wordt daarover nog overlegd.

Een woordvoerder van de vrijwilligersorganisatie Search and Rescue Nederland (SAR) laat weten voorlopig verder te zoeken. Er wordt door hen woensdagavond nog gezocht langs bruggen en waterwegen in de omgeving van Waalwijk, om uit te kunnen sluiten dat de twee daar te water zijn geraakt. “We hopen dat er vannacht eindelijk duidelijkheid komt”, aldus een woordvoerder. Als de zoektocht niets oplevert, zoeken de vrijwilligers donderdag weer verder.

Vrijwilligers van het CPV zochten woensdag in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen naar Hebe en Sanne. Het meisje en haar begeleidster zijn sinds maandag vermist. Sanne haalde Hebe op van een dagcentrum in Raamsdonksveer om haar naar huis in Vught te brengen, waarna ze spoorloos verdwenen. Ze zouden voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van Waspik.

Reacties

Door: ANP