Glazenwassers vast in bakje rond 6e etage

Geplaatst op 11 oktober 2022 14:03 uur | Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2022 14:03

EINDHOVEN – De brandweer heeft dinsdagmiddag twee personen uit een glazenwassersbakje gehaald op de Dr Dorgelolaan in Eindhoven. Zij kwamen vast te zitten tussen de 5e en 6e etage.

De mannen waren folie aan het aanbrengen op de ramen van het pand om de zon te weren toen het bakje plotseling bleef hangen en geen kant meer op wilde. Vermoedelijk is er ergens in het systeem iets misgegaan met een kabel en een katrol.

Gelukkig waren er voldoende veiligheid maatregelen aanwezig en liepen de mannen geen gevaar. Wel werd de brandweer gevraagd de mannen uit het bakje te halen, dat lukte een hoogwerker. Een monteur gaat nu kijken hoe ze het glazenwassers bakje weer uit de storing krijgen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties