Auto ramt gevel van woning, bestuurder aangehouden

Geplaatst op 10 oktober 2022, om 07:49 uur

HELMOND – Op de Paulus Potterlaan in Helmond is zondagavond een auto tegen een woning gereden. De bestuurder van het voertuig werd aangehouden.

Rond 23:10 uur gebeurde het ongeval, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Een automobilist bleek door onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt en tegen de woning te zijn geknald. Zowel de auto als de woning liepen flinke schade op. Voor de gevel van het huis stond een scooter geparkeerd. Deze raakte door de botsing ook flink beschadigd

De bewoner van de woning was tv aan het kijken toen de aanrijding plaatsvond. Hij werd opgevangen door buurtbewoners en is daarna gecontroleerd door personeel van de ambulance. De man is flink geschrokken, maar voor zover bekend hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist werd door de politie aangehouden voor verder onderzoek.

De brandweer heeft de auto van de gevel weggetrokken en de situatie veiliggesteld. Het is niet bekend of de bewoner in zijn woning heeft kunnen overnachten. Het ongeval trok veel bekijks uit de buurt.

Foto’s: Harrie Grijseels

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties