Jongeren met soft en harddrugs aangehouden na controle

Geplaatst op 15 september 2022, om 15:32 uur

TILBURG – De politie heeft twee jonge mannen aangehouden omdat ze soft- en harddrugs bij zich hadden. Dat gebeurde woensdag aan het eind van de middag aan de Stokhasseltlaan in Tilburg. Het gaat om een handelshoeveelheid cocaïne, hennep, hasj, xtc-pillen en MDMA, verpakt in tientallen kleine zakjes.

De verdachten zijn twee mannen Tilburg van 17 en 19 jaar. Het tweetal zat zonder helm op een bromfiets en reed over het fietspad. Toen ze daarom staande gehouden werden, konden ze zich niet identificeren. De bestuurder droeg een tas bij zich, en tijdens het zoeken naar een vorm van identificatie werd door de agenten daarin gekeken. Toen daar een flinke hennepgeur uit opsteeg, werd de tas doorzocht. Uit de tas kwamen allerlei soorten hard- en softdrugs tevoorschijn.

De mannen zijn aangehouden. Na een nacht in het cellencomplex zijn ze verhoord en met een proces-verbaal verbaal op zak weer vrijgelaten. Ook heeft de bestuurder een boete gekregen voor het rijden zonder helm en het rijden op een fietspad.

Reacties