Bestelbus ramt boom in Beek en Donk; bestuurder gewond

Geplaatst op 11 september 2022 13:18 uur | Laatst bijgewerkt op 11 september 2022 13:20

BEEK EN DONK – Op de Beekseweg in Beek en Donk heeft zondagochtend een aanrijding plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden rond 11:00 gealarmeerd. Een bestelbus raakte van de weg en botste hard tegen een boom. Zowel de bestelbus als de boom liepen forse schade op door het ongeval. De bestuurder van de bestelbus is in een ambulance behandeld. De weg tussen Beek en Donk en Lieshout is langere tijd afgesloten geweest voor reddings- en bergingswerkzaamheden. De politie maakt een rapport op over het ongeval. De zwaar beschadigde bestelbus is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Waardoor de man van de weg raakte is niet bekend.

Foto´s: Venema Media

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties