Twee slachtoffers en twee verdachten bij steekincident

Geplaatst op 11 september 2022 13:38 uur | Laatst bijgewerkt op 11 september 2022 13:38

KLEIN ZUNDERT – Bij een steekincident zijn twee mannen zondagochtend gewond geraakt. Eén verdachte is direct aangehouden de andere was gevlucht maar kon snel opgespoord worden.

Op zondag om 2: 00 uur kwam de melding van het incident binnen bij het Operationeel Centrum. Bij een woning aan de Rucphenseweg zouden twee gewonden zijn gevallen bij een steekincident. De hulpdiensten spoedden zich naar de woning. Daar troffen ze twee bloedende slachtoffers die werden geholpen door vrienden en familie.

De slachtoffers kregen medische zorg en de agenten probeerden de situatie helder te krijgen. Er was in een ruimte bij de woning ruzie geweest en daarbij zou door twee mannen gestoken zijn. Eén van de verdachten moest nog in de omgeving zijn de andere was in een auto gevlucht. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. De eerste verdachte, een 22-jarige man uit Roosendaal, kwam aanlopen onder het bloed. Hij is daar direct aangehouden. Een zoektocht naar de andere verdachte en de auto waarin hij was vertrokken bleek later die nacht succesvol. De tweede verdachte, een 22-jarige man uit Sprundel is korte tijd later aangehouden.

De recherche is een onderzoek gestart. Er waren getuigen te horen en er moesten sporen veiliggesteld worden. Vandaag zullen de aangevers een verklaring afleggen als hun medische conditie dat toelaat en zullen de verdachten gehoord worden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties