Militair mee naar politiebureau na aanrijding met gewonde

Geplaatst op 1 september 2022 07:31 uur | Laatst bijgewerkt op 1 september 2022 07:31

MARIAHOUT – Woensdag aan het einde van de avond is er een motorrijder ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Even voor 23:00 uur gebeurde het ongeval. Een militair wilde met zijn auto afslaan, hierbij botste een motorrijder met tegen zijn auto. Direct werden er meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De militair verleende samen met omstanders eerste hulp aan de motorrijder.

De politie nam volgens procedure een blaastest af bij de bestuurder. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken, waarna hij mee is genomen naar het politiebureau. Omdat het om een militair gaat zal het onderzoek door de Koninklijke Marechaussee worden verricht.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties